Image Alt

Kuvo TV

Vidjeli smo djelić gameplaya Resident Evil 4 Remakea i doznali nekoliko novih detalja

Capcom je tijekom svog showcasea nakratko prikazao gameplay Resident Evil 4 remakea.

Iako smo očekivali dužu prezentacija, i ova koju smo dobili uspjela je da nam otkrije nekoliko noviteta koje će Resi 4 remake imati i usporedbi sa originalom iz 2005-te.

Redatelj igre Yasuhiro Ampo i producent Yoshiaki Hirabayashi još jednom su otkrili kako sa ovim remakeom planiraju da zadrže sve dobre strane originala, ali i da dodatno istaknu osjećaj usamljenosti i sveprisutnog straha. Taj strah će sada biti još intenzivniji, budući da Capcomovci razvijaju poseban koncept straha od mase ljudi kontrolirane ludilom, zbog čega će i protivnici i njihovo ponašanje dobiti potpuni revamp.

Kada su u pitanju pojedine gameplay mehanike, kratka demonstracija nam je potvrdila dugo priželjkivani novitet, a to je Leonova mogućnost istovremenog kretanja i ciljanja, što će definitivno utjecati na samu dinamiku igre.

Ovo su samo neki od noviteta koje će imati Resident Evil 4 remake. Više informacija očekuje nas tijekom predstojećih mjeseci, a sam dolazak igre na PS5, Xbox Series X/S i PC predviđen je za 24. ožujak iduće godine.