Image Alt

Kuvo TV

Assassin’s Creed Valhalla ovoga ljeta dobiva veliku besplatnu ekspanziju, a krajem godine očekuje nas i završetak priče o Eivor(u)

I ova godina će u potpunosti proći u znaku Assassin’s Creed Valhalle, potvrdio je Ubisoft tijekom jučerašnjeg posebnog slavljeničkog streama posvećenog 15. obljetnici serijala.

Nakon prilično uspješne Dawn of Ragnarok ekspanzije, Ubisoft sagu o Eivor(u) planira protegnuti do kraja ove godine, a tijekom tog perioda očekuje nas nekoliko velikih dodataka.

Kraj priče trebali bismo dobiti krajem godine i to u formi velikog iznenađenja, posljednjeg velikog poglavlja koje će biti besplatno za sve igrače. No, prije toga, već tijekom ljeta, očekuje nas i The Forgotten Saga, potpuno novi roguelite mod koji će biti smješten u Niflheim, gdje ćemo se ponovo naći u ulozi Odina kojeg očekuje borba sa ogromnim zmajevima i drugim mitološkim kreaturama. Kao što smo već spomenuli, radi se o roguelite modu, što znači da će nas svaka smrt vratiti na početak igranja, s tim da će naš heroj biti mrvicu jači. O čemu se radi, pogledajte ispod.