Image Alt

Kuvo TV

Vidjeli smo novi story trailer za narativnu avanturu Artic Awakening

Nepunih godinu dana, nakon što smo vidjeli njen premijerni trailer, avantura Arctic Awakening je dobila i svoj novi, drugi po redu trailer.

Za slučaj da ste propustili prošlogodišnju najavu, radi se o vizualno dopadljivoj epizodnoj narativnoj avanturi na tragu Firewatcha i The Long Darka, u kojoj tijek priče ovisi o odlukama koje donosimo prilikom igranja.

Radnja ovog ostvarenja smještena u 2062. godinu, a prati pilota Kaia, koji nakon pada njegove letjelice završava u područuju zahvaćenom arktičkom zimom. Njegov zadatak će prvo biti da zajedno sa malenim AI robotom Alfiejem pokuša pronaći nestalog ko-pilota Donovana, a potom da otkrije misterij ovog ledenog svijeta i, naravno, pronađe izlaz iz tog hladnog pakla.

Glavni fokus ovog ostvarenja je na istraživanju i otkrivanju tajni koje vas okružuju, a poseban i jedan od najznačajnijih segmenata igre svakako je sama lokacija i okružje, koje nam vrlo često neće biti naklonjeno. O kakvoj igri je riječ, pogledajte ispod.

Arctic Awakening je trenutno u pripremi za PC i konzole, a njena prva epizoda u prodaji bi se trebala pojaviti nekada tijekom ove godine.