Image Alt

Kuvo TV

Je li na pomolu remaster PSP hita Crisis Core: Final Fantasy VII?

Pred sam specijalni event posvećen 25. obljetnici Final Fantasyja VII, pojavile su se glasine i nagađanja da bismo tijekom večerašnjeg eventa mogli vidjeti najavu još jednog remastera / remakea koji je povezan sa sedmim nastavkom ovog RPG serijala.

Novi potencijalni leak dolazi od relativno novog ali do sada prilično pouzdanog leakera koji se krije pod nadimkom The Snitch, poznatijeg još i po nicku insider_wtf , a tiče se PSP hita Crisis Core: Final Fantasy VII, inače prequela legendarne sedmice.

Spomenuti leaker objavio je kriptični tweet u kojem je nakačio sliku Zacka iz spomenute igre te četiri kvadratiča različitih boja koja predstavljaju PlayStation, Xbox, Nintendo i PC, a to su mnogi protumačili kao teaser za najavu potencijalnog remastera ili remakea spomenute igre.

Očekuje li nas doista najava Crisis Core: Final Fantasy VII reizdanja, ostaje nam da vidimo. Također, mnogi se nadaju da bismo mogli vidjeti i predstavljanje drugog dijela remakea sedmice. Kako god, odgovore na ova pitanja dobit ćemo vrlo brzo.