Image Alt

Kuvo TV

Otkriveni detalji i datum premijere Gran Turismo filma

Nedavno smo pisali o potencijalnom Gran Turismo filmu, kojeg Sony planira zajedno sa još nekolicinom drugih filmskih i TV projekata inspiriranih poznatim PlayStation franšizama. Dosadašnje informacije su bile točne, a danas vam donosimo i prve konkretnije detalje kao i sam datum premijere spomenutog filma.

Naime, potvrđeno je da Gran Turismo film dolazi u kina 11. kolovoza iduće godine. Kao što su ranije informacije sugerirale, film će doista režirati Neil Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie), dok će za njegov scenarij biti zadužen Jason Hall (American Sniper, Thank You for Your Service). Također, doznali smo da će se produkcijom filma baviti Columbia Pictures.

Sama radnja filma bit će bazirana na istinitoj priči o mladom Gran Turismo igraču koji je na kraju postao i profesionalni vozač, što je, ruku na srce, mnogo bolje nego da smo umjesto toga dobili neki novi Fast & Furious derivat. Također, šuška se kako bi veoma značajnu ulogu u predstojećem filmu mogli imati i GT Academy turniri koji su najboljim igračima pružili priliku da sudjeluju u profesionalnim utrkama za Nissan.

Više detalja o samom filmu, uključujući i sam casting, možemo očekivati u mjesecima koji su pred nama.