Image Alt

Kuvo TV

Vraća se Lollipop Chainsaw!

Još jedan klasik iz PS3/Xbox 360 ere uskoro bi mogao imati svoj veliki comeback. Ovaj put, mislimo na Lollipop Chainsaw, otkačenu akciju uvijek jednako otkačenog Sude 51 i njegovog studija Grasshopper Manufacture koji ove godine slavi svoj 10. rođendan.

Potvrdu o povratku Lollipop Chainsawa dobili smo putem Twittera i to od strane Yoshimija Yasude, producnta igre i bivšeg šefa izdavačke kuće Kadokawa Games koja je istu i izdala u Japanu. Yasuda je tom prilikom otkrio kako je oformio svoju novu tvrtku po imenu Dragami Games te je potvrdio kako se Lollipop Chainsaw vraća u velikom stilu i to u formi novog projekta na kojem radi potpuno novi studio.

O čemu se zapravo radi i je li u pitanju remake/remaster originala ili nešto potpuno novo, trenutno nije poznato. Nije poznato ni jesu li u taj novi projekt uključeni Suda 51 i James Gunn, koji su zajedno i stvorili original, no ovaj dvojac je putem Twittera ovih dana također proslavio 10. rođendan svoga hita.

Dok čekamo neke konkretnije detalje, za sve one koji se i dalje pitaju kakva je Lollipop Chainsaw zapravo igra, odgovor mogu pronaći u našoj recenziji iz davne 2012. godine.