Image Alt

Kuvo TV

Housemarque u svoju iduću igru planira ubaciti sve neiskorištene ideje iz Returnala

Housemarque polako ali sigurno stavlja točku na Returnal, a to znači da se intenzivno okreće razvoju svog novog projekta. Od ranije je poznato da će taj projekt biti potpuno novi IP, a zahvaljujući informacijama koje je Housemarqueov narativni dizajner Eevi Korhonen okrio tijekom intervjua za VGC doznali smo i nekoliko novih detalja o tomprojektu.

Korhonen je tijekom intervjua još jednom naglasio kako je Returnal bio dosad najambiciozniji i najizazovniji naslov za ovaj finski studio. Prema njegovim riječima, ekipa iz Housemarquea je u Returnalu uspjela da iskoristi priličan broj ideja, ali je isto tako dobar dio tih ideja ostao neiskorišten. Barem za sada, budući da Housemarque ostatak tih neiskorištenih ideja planira iskoristiti za svoj novi IP.

S obzirom na to da je još od ranije poznato da će idući Housemarqueov naslov biti potpuno novi IP, ekipa VGC-a se nakratko osvrnula na mogućnost da u bližoj ili daljoj budućnosti vidimo i nastavak Returnala, na što je Korhonen odgovorio pomalo politički da nam ostaje da vidimo očekuje li nas povratak Selene.