Image Alt

Kuvo TV

Uncharted film sredinom srpnja dolazi na Netflix

Uncharted film stiže na Netflix vrlo brzo, što bi za neke moglo biti iznenađenje s obzirom da je film u kinima izašao prije otprilike 4 mjeseca. Sonyju je trebalo dosta vremena da napravi Uncharted, jer je film najavljen ubrzo nakon što je Uncharted 2: Among Thieves izašao za PlayStation 3 i postao veliki hit i za Naughty Dog i za Sony. Tijekom godina, film je preuzeo različite redatelje, pisce i glumce, a Mark Wahlberg je u jednom trenutku čak bio vezan za ulogu Nathana Drakea. Glumac je na kraju dobio zadatak igrati Sullyja, Drakeovog mentora i prijatelja, a Tom Holland  je preuzeo glavnu ulogu. Oba ova izbora dovela su do raznolikih reakcija fanova, no u svakom slučaju sada će svima biti puno lakše da pogledaju film ako nisu, i daju svoj sud.

Naime, prema stranici What’s on Netflix, Uncharted će debitirati na Netflixu 15. srpnja, otprilike za mjesec dana. Ovaj datum izlaska trenutačno se odnosi samo na američku verziju Netflixa, ali je vjerojatno da će u nekom trenutku doći i u druge regije, lako vjerojatno i na taj isti datum.

Za sada, nastavak Uncharteda tek treba biti službeno najavljen, film nije bio veliki hit kod kritičara, ali je zaradio više od 400 milijuna dolara na kino blagajnama, tako da je imao sasvim dobre komercijalne rezultate. Možda ako Uncharted bude hit i na Netflixu, Sony će iskoristiti hype i mkonačno potvrditi dolazak nastavka.