Image Alt

Kuvo TV

Actvision je obustavio planove za Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 remastere, tvrdi Tony Hawk

2020. godine objavljen je remaster prve dvije Tony Hawk’s Pro Skater igre, na oduševljenje mnogih fanova. Uspjeh igre je, logično, pokrenuo razgovore o potencijalnom remasteru trećega i četvrtoga nastavka no, kako Activision, tako i sam Tony Hawk, se nisu oglasili vezano za takve planove. A sada, donekle, znamo i razlog.

Naime, sam Tony Hawk je potvrdio tijekom streama sa AndyTHPS-om kako su postojali planovi za remake druga dva nastavka igre, no sve je obustavljeno nakon što se Vicarious Visions spojio sa Blizzard Entertainmentom. Prema Hawku, Activision je poslušao neke prijedloge drugih studija za rad na remakeu no ”nije im se ništa od toga što su čuli svidjelo i to je bilo to”. Izgleda da se remakeovi tih igara neće dogoditi u tako skoro vrijeme.

Doduše, uvijek postoji nada, Microsoftova kupovina Activision Blizzarda nagovješćuje kako će se, unatoč fokusiranju na veće franšize kao što je Call of Duty, posvetiti povremeno i nekim od Activisionovih ”uspavanih franšiza”pa bi možda, upravo zbog uspjeha prošloga remake, i ovaj popularni skate serijal mogao dobiti nove nastavke. No, izgleda zasada nema takvih planova.

Tony Hawkovu izjavu na streamu možete poslušati i sami: