Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove glasine o priči, settingu i likovima za Grand Theft Auto VI

Nova glasina o GTA 6 vezana je za samu premisu igre, ali i za neke gameplay elemente, kao što su lokacije na kojima ćemo igrati. Grand Theft Auto VI, kako se očekuje da se novi Rockstarov nastavak zove, navodno će imati dva protagonista, brata i sestru (blizance) koji će biti razdvojeni nakon ubojstva njihovih roditelja od strane kartela 2003. godine. Poput GTA 5, GTA 6 će očito imati prolog koncetriran na smrt njihovih roditelja, a isti bi “mogao biti smješten u Brazilu”.

Dok se prolog opisuje da je smješten u Južnoj Americi i u prošlosti, glavna kampanja odvijat će se u današnje vrijeme i prvenstveno u Americi. Naravno, tada se brat i sestra nalaze kao odrasli, ali sa velikim razlikama oko toga kako se pokušavaju osvetiti kartelu. Prema glasinama, brat postaje agent DOA-e te kao agent pokušava zaustaviti kartel. Sestra se, međutim, odlučila za svijet kriminala, te pokušava kroz taj isti kartel napredovati i u konačnici na taj način ubiti vodstvo i osvetiti se za smrt svojih roditelja. Iako ih je život razdvojio, u glasinama se navodi da se opet susreću na neočekivani način.

Glavni dio igre se odvija na raznim lokacijama, navodno na Kubi, Kolumbiji,  ali i Vice Cityju i Carcer Cityju. Ostali detalji koji se spominju u glasinama su razorive zgrade, ambiciozna tehnologija i planirano izdanje za 2024. godinu. No, sve su ovo samo glasine. Doduše, poklapaju se sa nekim prijašnjima, pogotovo onima vezanima za veliki broj gradova u kojima ćemo igrati igru, dva igriva lika, pa i povratak Vice Cityja. Hoće li išta od ovoga na kraju biti točno, ostaje da vidimo, no svakako smo sve bliže tome da Rockstar otkrije barem neke detalje vezane za igru, pa zasada moramo zadržati dozu skepse vezano za ove informacije.