Image Alt

Kuvo TV

HYENAS je novi multiplayer shooter kojeg nam zajedno spremaju SEGA i Creative Assembly

Misteriozna najava koju je SEGA jučer spremala ipak se nije odnosila na povratak Ecco the Dolphina, već na drugu igru koju smo spomenuli u našem jučerašnjem članku.

SEGA i Creative Assembly su službeno najavili HYENAS, SF multiplayer FPS koji nam donosi potpuno novu varijaciju Robin Hooda, u kojoj ćemo u ulozi tima elitnih pljačkaša morati “olakšati” marsovsku elitu.

Sama radnja igre smještena je u daleku budućnost. Nakon uništenja Zemlje, bogati su iskoristili svoj položaj kako bi se preselili na Mars, dok su ostati “običnih” preživjelih primorani da životare u ogromnom orbitalnom getu poznatom kao The Taint. Dok se čovječanstvo bori za opstanak, milijarderi sa Marsa su više okupirani brigom oko ispunjenja njihovih najnostalgičnijih snova. Tu na scenu stupa naša ekipa talentiranih pljačkaša, a ostatak priče vam je jasan. 🙂

Na polju gameplaya, HYENAS bi nam trebao ponuditi prilično originalan PvPvE koncept, u kojem će se pet tročlanih timova morati boriti međusobno i protiv AI kontroliranih protivnika sa ciljem da se prvi dočepaju loota. Naravno, fajt sa u antigravitacijskim zonama uz bezbroj referenci iz svake sfere pop kulture i mogućnost odabira “hijene” koja vam po stilu i svojim sposobnostima najviše odgovara, svakako se podrazumijevaju. O kakvoj igri je riječ, pogledajte u najavnom traileru koji vam donosimo ispod.

HYENAS iduće godine dolazi na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Također, vrijedi spomenuti i to da su već sada otvorene prijave za sudjelovanje u alpha testu PC verzije spomenute igre, pa ukoliko želite istu isprobati, bolje požurite sa prijavom.