Image Alt

Kuvo TV

Gotham Knightsa će imati najveću mapu od svih dosadašnjih Arkham igara

Odnedavno isključivo current gen naslov, Gotham Knights nam daje još jedan potencijalni razlog za odluku napuštanja Xbox One i PlayStation 4 konzola. U razgovoru s ekipom iz Game Informera, glavni i odgovorni dvojac iz WB Games Montreala Geoff Ellenor i Fleur Marty su izjavili da nas u Gotham Knights čeka svijet veći od svih do sada koje smo iskusili u Arkham serijalu igara. Svi se sjećamo da je Arkham Knight imao popriličnu veliku mapu kojom smo se kretali s Batmobilom.

Stvari postaju zanimljivije kada se ova izjava stavi u kontekst da se radi o co-op igri. Logika nalaže da nam upravo zbog toga “treba” veći svijet u kojem ćemo se kretati kako stvari ne bi brzo postale monotone i jednolične, odnosno dosadne.

Gotham Knights će nam dati priliku da zujimo po mapi na Batcycleu i još pokojem zračnom transportu kako bismo imali što bolji pregled situacije na očito ogromnoj mapi. Nadajmo se samo da veličina mape neće utjecati na kvalitetu i da nećemo dobiti praznu pustopoljinu. Jedva čekamo nove detalje i možda nekakav preview mape.

Gotham Knights stiže na PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC 25. listopada ove godine.