Image Alt

Kuvo TV

Poznati Nintendo leaker tvrdi da nas uskoro očekuje najava novog Donkey Konga

Poznati Nintendo insider podijelio je nove informacije vezane za budućnost popularne Nintendove ikone- Donkey Konga.  Veći dio prošle godine kružio je niz različitih glasina i izvještaja koji su navodili da je Nintendo u procesu rada na novom Donkey Kong naslovu za Switch. I dok ništa od ovoga još nije potvrđeno, čini se da bismo mogli saznati puno više o ovoj tajanstvenoj igri u bliskoj budućnosti.

Prema novom izvješću donekle vjerodostojnog insidera koji se zove Zippo, Nintendo je zapravo završio rad na novom Donkey Kong naslovu . Ovo bi moglo zvučati čudno s obzirom na to da Nintendo još nije uopće najavio novu igru, no opet, i prije smo vidjeli slične stvari od Nintenda. Nintendo često završava igre daleko prije nego što ih stvarno otkrije javnosti, a kamoli da ih objavi.  Insider dodše, ne navodi gdje i kad će Nintendo potvrditi dolazak ove igre.

Jedna takva mogućnost bila bi na nadolazeći Nintendo Direct. Posljednjih tjedana pojavile su se glasine koje tvrde da će Nintendo održati novi Direct sljedeći tjedan, potencijalno 29. lipnja. Opet, Nintendo to još nije potvrdio, ali čak i da jest, još uvijek nema potvrde da će Donkey Kong biti tada potvrđen.

Nove Donkey Kong nije bilo gotovo deset godina, zadnja igra je bila Donkey Kong Country: Tropical Freeze, koji je prvi put lansiran na Wii U 2014. godine, pa naknadno 2018. godine na Nintendo Switchu. Svakako je vrijeme za novu, a hoće li uistinu doći uskoro, trebali bi saznati uskoro.