Image Alt

Kuvo TV

FromSoftware ima još jednu nenajavljenu igru, koja je u finalnoj fazi razvoja – moguće je da je u pitanju novi Armored Core

Iako je prije samo nekoliko mjeseci izbacila dugočekivani Elden Ring, ekipa iz FromSoftware punom parom radi na čak nekoliko novih projekata, a potpuno novi, još uvijek nenajavljeni već je ušao u finalnu fazu svoga razvoja.

Ovu informaciju potvrdio je Hidetaka Miyazaki tijekom intervjua za japanski portal 4Gamer.net, osvrnuvši se na prethodni intervju za istu publikaciju još iz 2018-te godine, kada je izjavio da FromSoftware od 2016-te radi “tri i pol” nenajavljene igre u razvoju. Među tim naslovima našli su se Sekiro: Shadows Die Twice, Deracine (ova PSVR igra je ona “polovica”) i Elden Ring, što znači da je još jedna igra sve do danas ostala nepoznanica. Upravo ta igra je, prema Miyakazijevim riječima, u finalnoj fazi razvoja, što znači da bismo o njoj uskoro mogli doznati nešto više.

Ako je vjerovati ranijim glasinama, FromSoftware navodno radi na potpuno novoj Armored Core igri, pa bi spomenuti misteriozni naslov mogao biti upravo iz ovog popularnog Mech serijala. Spomenuto ostvarenje je u nekoliko navrata primjećeno u anketama ovog japanskog studija, tako da bi se o istom doista moglo raditi.

U svakom slučaju, još neko vrijeme ćemo morati pričekati na službenu najavu te misteriozne igre. U međuvremenu, Miyazaki je potvrdio kako će njegov idući projekt biti dosad i najambiciozniji te da će ostati u fantasy sferi.