Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove glasine o GTA IV remasteru

GTA 6 možda nije iduća GTA igra koju će Rockstar izdati.  Nakon godina i godina čekanja, GTA 6 bi konačno mogao izaći sljedeće godine ili 2024. godine, kako tvrde neke glasine. Unatoč dugom čekanju, nove glasine sugeriraju da će sljedeće izdanje biti još jedan remaster. Prošle godine, Rockstar Games je objavio kolekciju remastera za GTA San Andreas, GTA Vice City i GTA 3 koja je bila kritizirana zbog loše kvalitete, no unatoč tome se dobro prodao. Ne treba čuditi onda da bi i GTA 4 remaster mogao biti u planu.

Glasine dolaze putem Xfire stranice, na kojoj se tvrdi da je u pripremi remaster četvrtog nastavka u GTA serijalu. Ne otkriva se mnogo toga, ali se napominje da će biti izdana u paketu s dvije druge GTA igre. Nejasno je koje bi ove dvije igre mogle biti osim možda dvije ekspanzije za ”četvroku”, no opet, ne spominju se ekspanzije nego dvije druge igre.  Ovi navodi se poklapaju sa prethodnim glasinama koje su također spominjale dolazak GTA IV remastera.

No, ipak sve moramo uzeti u obzir sa velikom dozom skepse, ipak se radi samo o glasinama. Rockstar se, naravno, nije osvrnuo na njih.