Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft će početkom srpnja konačno ponovno “razotkriti” Skull & Bones

Pomalo zaboravljeni i u nekoliko navrata na silu oživljeni Skull & Bones trebao bi svoju novu veliku najavu dobiti već tijekom idućeg mjeseca.

Tako tvrdi ugledni insider i leaker Tom Henderson, koji je u svome članku za Try Hard Guides naveo kako je iz pouzdanih izvora dobio potvrdu da ćemo novo “razotkrivanje” spomenute pomorske akcije vidjeti tijekom srpnja.

Prema Hendersonovoj tvrdnji, Ubisoft bi Skull & Bones trebao službeno predstaviti tijekom prvog tjedna srpnja. Ovaj insider nije otkrio točan datum reval eventa, no tvrdi da će se to dogoditi u periodu od 4. do 10. srpnja. Tom prilikom, trebali bismo dobiti novi trailer i gameplay prikaz, a moguće je da će Ubisoft objaviti i datum izlaska spomenutog naslova, uz potencijalnu potvrdu nedavne glasine da će isti biti namijenjen isključivo PS5, Xbox Series X/S i PC platformama, što bi značilo da je Ubisoft u međuvremenu (a kako i ne bi kada je igra u razvoju od 2017-te) odustao od PS4 i Xbox One verzija.

Prema dosadašnjim informacijama koje smo dobili direktno od Ubisofta, Skull & Bones bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom aktualne fiskalne godine, što znači da bismo ga trebali zaigrati do kraja ožujka 2023. godine. Naravno, uvijek postoji mogućnost nove odgode, no realna je šansa da do ista ipak neće doći.