Image Alt

Kuvo TV

EA će predstaviti novi Need for Speed, FIFU 23 i Skate 4 tijekom idućega mjeseca, tvrdi Henderson

Izvori bliski novinaru Tom Hendersonu potvrdili su kako će tijekom srpnja EA predstaviti detaljnije svoje tri nadolazeće igre – Skate 4, novi Need for Speed i FIFU.

Nije još jasno kada će točno biti ove igre predstavljene ni gdje (budući da su rekli da neće održavati EA Play),  no očekuje se da će to dogoditi u drugoj polovici mjeseca.

Henderson za novi Need for Speed navodi da nema još točan naslov igre (ali šuška se da bi se mogla zvati Need for Speed: Unbound), no biti će nešto drugačiji od prijašnjih naslova sa stiliziranom estetikom i fotorealističnom grafikom. Prema insideru gaming industrije Jeff Grubbu, igra će imati estetiku animirane serije (za primjer se uzeo dizajn likova u animiranoj seriji Boondocks) te da će biti vidljiva stilizirana vatra, dim i vjetar tijekom pokretanja vozila. Meetups se zove novi mode u igri koji će omogućivati igračima/icama da dogovaraju utrke sa protivnicima na koje ”nalete” u online prostoru.

FIFA 23 će biti zadnja takvoga imena. Davno smo dobili potvrdu da će EA nastaviti sa svojom popularnom simulacijom nogometa, ali bez službenoga dogovara sa Fifom, s kojim zaključuju dugu suradnju sa ovogodišnjom inačicom koja dolazi na jesen. Tu se nema što puno novoga za saznati, i dalje će to biti manje-više ista Fifa sa istim dosadnim single player modeovima i popularnim Ultimate Teamom koji donosi najveću zaradu.

O Skateu 4 Henderson i Grubb nisu imali dodatne informacije, no detaljniju najavu svakako očekujemo uskoro, čak i bez ovih novih saznanja.