Image Alt

Kuvo TV

Kojima je navodno radio na igri sličnoj stripu i seriji The Boys

Osim što radi na misterioznoj Xbox ekskluzivi (koja je malo manje misteriozna, ako je u pitanju ranije iscurjeli horrorac Overdose) te sve izglednijem nastavku Death Strandinga, Hideo Kojima je na svom radnom stolu imao (ili i dalje ima) još nekoliko cool ideja za nove igre. Što je još interesantnije, jedna od tih ideja bila je poprilično slična Amazonovoj hit seriji The Boys.

Naime, Kojima je putem Twittera otkrio kako je nedavno odustao od projekta, kojeg je jako dugo razmatrao i razrađivao kao potencijalnu ideju, a razlog njegovog odustajanja leži u činjenici što je ta njegova ideja o buddy akciji sa specijalnim detektivskim odredom koji se u tajnosti bori protiv legendarnih heroja bila gotovo identična spomenutoj seriji/stripu.

Kojima ovom prilikom nije precizirao je li taj njegov projekt zapravo bio osmišljen kao igra ili neki drugi medij (s obzirom na to da je Kojima sada multimedijska kompanija koja bi u budućnosti trebala raditi i filmove i serije), ali je u istom threadu naglasio kako je razmišljao da ulogu glavnog protagonista ponudi Madsu Mikkelsenu, s kojim je surađivao i na Death Strandingu.