Image Alt

Kuvo TV

Iscurio potencijalni datum izlaska Switch ekskluzive Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ako je vjerovati informacijama koje su se pojavile na Ubisoft Storeu, Nintendo Switch ekskluziva Mario + Rabbids: Sparks of Hope bi se u prodaji trebala pojaviti tijekom druge polovice listopada.

Prema informacijama koje su se nakratko pojavile na Ubisoft Storeu, Mario + Rabbids: Sparks of Hope bi trebao izaći 20. listopada. Osim standardnog izdanja igre, u ponudi bi također trebao biti dostupan i Gold Edition, u kojem se osim igre nalazi i Season Pass koji obuhvaća određenu količinu post-launch sadržaja u vidu dodatnih misija i novih heroja te Galactic Prestige Pack koji donosi i tri ekskluzivna weapon skina.

Navedeni detalji vrlo brzo su uklonjeni sa Ubisoft Storea (ali ne dovoljno brzo da poneki dokaz bude primjećen), što bi moglo značiti da bi barem dio istih mogao biti točan. Zašto kažemo barem dio? Zato što 20. listopad pada na četvrtak, dan koji baš i nije predviđen za izlazak većih naslova, što opet znači da bi igra mogla izaći i dan poslije. Kako god, uz nekoliko novih screenova, podsjećamo da nas već sutra očekuje novi Nintendo Direct posvećen igrama third party partnera, tako da je velika vjerojatnoća da nas tijekom ovog eventa očekuje otkrivanje službenog datuma izlaska i više detalja.