Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft je potvrdio svoj dolazak na Gamescom 2022 – očekuje nas predstavljanje bogatog lineupa novih naslova

Nakon što je preskočio ovogodišnju “E3/Summer Game Fest” smotru, Ubisoft je potvrdio svoje prisustvo na nadolazećem Gamescomu, koji nas očekuje krajem kolovoza.

Iz Ubisofta su potvrdili da stižu na Gamescom, koji će biti održan u periodu od 24. do 28. kolovoza, te da nas na ovom eventu očekuju novi prikazi i najave brojnih nadolazećih naslova.

Trenutno nije poznato što bismo zapravo od Ubisofta mogli vidjeti tijekom Gamescoma 2022. Posebni Assassin’s Creed event je potvrđen za rujan, te ćemo tijekom istog vidjeti najavu nove igre. Mario + Rabbids: Sparks of Hope bi već sutra mogao biti prikazan, dok su preostala dva velika naslova čiji je izlazak potvrđen za aktualnu fiskalnu godinu, Skull & Bones i Avatar: Frontiers of Pandora, najizgledniji kandidati za Gamescom 2022. Ne treba zaboraviti ni ranije spominjani Project Q i nekolicinu drugih Ubisoftovih free to play naslova kao što su Ghost Recon Frontline i The Division: Heartland. Naravno, vrijeme je da nešto više doznamo i o novom Splinter Cellu i Beyond Good & Evilu 2 koji su, iako najavljeni, i dalje prilična nepoznanica. Tu su i još uvijek nenajavljeni, ali leakani novi naslovi među kojima su The Crew 3, nastavak Immortals: Fenyx Risinga te 2D Prince of Persia… Kako god, jedva čekamo da vidimo što nam to Ubisoft sprema za preiod koji je pred nama.