Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je potencijalni datum izlaska novog Need for Speeda

Prema najnovijim insiderskim informacijama, EA bi već tijekom srpnja trebao predstaviti novi Need for Speed. Dosadašnji leakovi govore da bi se nova igra mogla zvati Need for Speed: Unbound, da će biti smještena u fiktivni Chicago te da će, s vizualne strane, donijeti miks fotorealizma i animea. Također, sve dosadašnje insiderske informacije spominju jesen kao potencijalni okvirni datum izlaska, a sudeći prema najnovijim detaljima, možda smo doznali i kada točno možemo očekivati novi Need for Speed.

Nove informacije stižu od dobro poznatog i veoma pouzdanog insidera, Toma Hendersona, Need for Speed bi se u prodaji trebao pojaviti 4. studenog. Navedeni datum pada na petak, dan kada inače izlaze veliki AAA naslovi, tako da ova Hendersonova tvrdnja definitivno ima smisla, a i poklapa se sa ranijim leakovima prema kojima bi spomenuta igra trebala izaći tijekom studenog.

Henderson je u svom članku za Exputer još jednom naglasio kako je iz pouzdanih izvora čuo da će EA već tijekom srpnja službeno razotkriti novi Need for Speed. Ukoliko su i te informacije točne, to znači da nećemo još dugo morati čekati na prve prave detalje.