Image Alt

Kuvo TV

Alan Wake TV serija je ostala bez scenarista

Kada je u pitanju dugoočekivana Alan Wake TV serija, prije nepuna dva mjeseca sve je zvučalo ambiciozno i vrlo obećavajuće. No, nažalost, danas situacija izgleda malo manje obećavajuća, budući da je navedena serija ostala bez svoga scenarista.

Kako navodi Variety, Peter Calloway, scenarist koji iza sebe ima rad na serijama Legion i Cloak & Dagger, a koji je trebao biti zadužen i za scenarij AMC-ove Alan Wake TV serije, napustio je cijeli projekt zbog obaveza koje ima prema drugim projektima na kojima trenutno radi.

AMC je trenutno u potrazi za novim scenaristom ili scenaristima koji bi na toj poziciji trebali zamijeniti Callowaya. U međuvremenu, prema informacijama objavljenim od strane gore spomenutog medija, samom projektu su se na producentskim pozicijama priključili Jon Jashni i Jeff Ludwig. Jashni je bivši predsjednik Legendary Entertainmenta, dok je Ludwing poznat po tome što je bio potpredsjednik produkcijske kuće Ritchie/Wigram Productions. Na producentskim pozicijama nalaze se još i Tim Carter i Tomas Harlan iz produkcijske kuće Contradictions Films, koja iza sebe ima rad na projektima kao što su Mortal Kombat: Legacy, Dead Rising i Electra Woman and Dyna Girl. Naravno, njima će se aktivno pridružiti i tvorac Alan Wakea koji će ujedno biti i glavni kreativni pokretač cijelog projekta.