Image Alt

Kuvo TV

Avatar: Frontiers of Pandora u prodaji već tijekom druge polovice studenog?

Ovaj tjedan je, bez sumnje, prošao u znaku leakova vezanih za Ubisoftove igre. Nakon Mario + Rabbids: Sparks of Hopea i Skull & Bonesa, na red je došla i treća velika igra koju Ubisoft planira izdati do kraja ove fiskalne godine. Naravno, u pitanju je Avatar: Frontiers of Pandora, čiji je izlazak, prema još uvijek neslužbenim informacijama, također predviđen za ovu kalendarsku godinu.

Leak vezan za datum izlaska spomenute Ubisoftove igre stiže, pomalo očekivano, od dobrog starog insidera i leakera Toma Hendersona. On tvrdi da je iz pouzdanih izvora dobio informaciju da će se Avatar: Frontiers of Pandora u prodaji pojaviti 18. studenog. Navedeni datum pada na petak, dan kada inače izlaze veliki AAA blockbusteri, tako da se sve čini prilično legit.

Ukoliko je navedeni leak točan te da Avatar: Frontiers of Pandora na PS5, Xbox Series X/S, PC i Google Stadiu doista dolazi 18. studenog, gotovo mjesec dana prije novog Avatar filma, za očekivati je da nove službene informacije i potvrdu ovog datuma doznamo u narednih mjesec-dva. Ubisoft je potvrdio svoj dolazak na Gamescom 2022, pa je moguće da nas tamo očekuje novi prikaz ovog ostvarenja. No, isto tako, moguće je da ćemo razotkrivanje navedenog naslova vidjeti i ranije.