Image Alt

Kuvo TV

Iz Sucker Punch Productionsa tvrde: “nove inFAMOUS i Sly Cooper igre trenutno nisu u razvoju”

Za sve one koji već duže vrijeme iščekuju najavu novih inFAMOUS i Sly Cooper igara, donosimo ne baš lijepe vijesti – glasine koje smo tijekom proteklih godinu dana slušali o spomenutim naslovima ipak su samo glasine.

U sklopu priopćenja za javnost povodom održavanja inFAMOUS 2 servera, iz Sucker Punch Productionsa su se osvrnuli na glasine o povratku spomenutih PlayStation franšiza, potvrdivši kako nove inFAMOUS i Sly Cooper igre trenutno nisu u razvoju i to ne samo u redovima Sucker Puncha, već na njima ne radi niti jedan drugi Sonyjev studio.

Iz Sucker Puncha su naglasili kako navedene franšize i njihovi likovi imaju ogromno mjesto u srcima cijele ekipe, te da ne odbacuju mogućnost njihovog povratka, ali da takvo što trenutno nije u planu, potvrdivši još jednom da glasine o novim igrama jednostavno nisu točne.

U međuvremenu, iz ovog studija su još jednom potvrdili kako su trenutno zauzeti razvojem svoga novog projekta koji bi, prema svemu sudeći, trebao biti Ghost of Tsushima 2. Također, doznali smo da Sucker Punch uskoro planira lansirati na PlayStation Store Cole’s Legacy DLC za inFAMOUS: Second Son, koji je do sada bio dostupan isključivo kao dio Collector’s Editiona spomenute PS4 ekskluzive.