Image Alt

Kuvo TV

Heavy metal avantura Of Bird and Cage od danas je dostupna na konzolama, imamo i njen melodični launch trailer

Heavy Metal avanturu Of Bird and Cage, koja je već neko vrijeme bila dostupna samo za PC, od sada je moguće zaigrati i na konzolama.

All in! Games i Capricia Productions su svoju story driven glazbenu avanturu službeno lansirali i na PS4 i Xbox One konzolama, a ista je trenutno dostupna putem PlayStation Storea i Microsoft Storea po cijeni od $9.99.

Za slučaj da do sada niste čuli za Of Bird and Cage, u pitanju je mračna i prilično uvrnuta dvosatna avantura koja zapravo predstavlja svojevrsnu glazbenu adaptaciju Ljepotice i zvijeri, koja donosi priču o traumi, nasilju i totalnom ludilu. Radnja ovog ostvarenja prati Gittu Barbot, 25. godišnju ovisnicu koja pokušava da pobjegne iz fizičkog i mentalnog zatvora u kojem je drži zatočenu izvjesni Bres Lupus.

Kao što smo već i spomenuli, udarna snaga igre Of Bird and Cage je svakako njena glazba, na kojoj su radili brojni poznati rock i heavy metal glazbenici na čelu sa bivšim članom legendarnih Guns N’ Rosesa Ronom “Bumblefootom” Thalom. Osim njega, tu su još i Kobra Paige (Kobra Paige (Kobra and the Lotus), Davidavi “Vidi” Dolev (Gunned Down Horses), Rob van der Loo (Epica), Ruud Jolie (Within Temptation), Casey Grillo (ex-Kamelot), Rocky Gray (ex-Evanescence), Mike Lepond (Symphony X), Danny Worsnop (Asking Alexandria), Tina Guo i Snowy Shaw (ex-King Diamond, ex-Therion).

O kakvom ostvarenju je riječ, možete vidjeti u traileru koji se nalazi ispod.