Image Alt

Kuvo TV

Novi gameplay trailer Sonic Frontiersa u fokusu ima tradicionalni gameplay

Prvi dojmovi o Sonic Frontiers su bili mješoviti, pa čak bi se moglo reći i malo kontroverzni, ali Sega hrabro ide naprijed i pokazuje nam nove dijelove gameplaya, akciju, lokacije i tradicionalnije dijelove igre. Te tradicionalnije dijelove vidimo kroz neke brze dionice igranja sa Sonicom koje podsjećaju na druge Sonic igre.

Ovi dijelovi igre se aktiviraju u takozvanom cyberspaceu. Zašto se baš tako zove, nije jasno, no jasno je što tamo čeka sve fanove Sonica. Cyber space se aktivira pronalaskom Portal Gears itema koji su sakriveni po otoku, te riješavanjem zagonetki i skupljanjem istih, ulazimo u levele koji donose tradicionalniji gameplay sa ultra brzim Sonicom. Dijelove te akcije smo vidjeli na ovotjednom  Nintendo Directu, a možete ga provjeriti i danas kod nas u videu ispod.

Predstavljena je i nova Sonicova sposobnost, takozvana Cyloop sposobnost pomoću koje Sonic svojom brzinom stvara posebnu svjetlost koja može opkoliti njegove neprijatelje. Ukratko su predstavljeni i bossovi, prvenstveno jedan titan i drugi neprijatelji koje možete vidjeti i na screenovima ispod.




Sonic Frontiers izlazi za blagdane ove godine za PlayStation 5, PS4, Switch, Xbox Series X/S, Xbox One i PC.