Image Alt

Kuvo TV

Otkačeni shooter HIGH ON LIFE u prodaju stiže krajem listopada

Uvrnuti shooter autora kultne serije Rick & Morty, HIGH ON LIFE, čiju smo najavu vidjeli tijekom nedavno održanog Xbox & Bethesda Games 2022 Showcasea, dobio je službeni datum i stiže već ove jeseni.

Razvojni tim Squanch Games potvrdio je kako će se HIGH ON LIFE na Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama pojaviti 25. listopada, pri čemu će PC verzija biti dostupna putem Steama i Epic Games Storea, dok će sama igra već od launcha biti i dio Xbox Game Passa.

Za slabije upućene, u pitanju je komični FPS, u kojem ćemo se naći u ulozi lovca na glave koji mora spriječiti invaziju na Zemlju od strane izvanzemaljskog narko kartela. Naime, “vanzemljaci” imaju opaki plan koji uključuje “drogiranje” ljudima (ne govorimo o second hand drogama, već od direktnom šmrkanju ljudi i njihovom švercu), a na našem heroju će biti da ih u tome spriječi pomoću suludih i totalno karizmatičnih primjeraka oružja koja pričaju i prave totalni cirkus.

Osim što izgleda vrhunski, ovo ostvarenje se već sada može pohvaliti i super zaraznim gameplayem i totalno otkačenim humorom, koji će ujedno biti i njegov ključni faktor.