Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je navodni teaser za novi Silent Hill, sugerira da ćemo najavu igre vidjeti već sredinom ovog mjeseca

Već duže vrijeme kruže glasine i leakovi o povratku Silent Hilla, no Konami još uvijek odbija da otkrije, potvrdi ili demantira te glasine. Ipak, dok čekamo na sve izvjesniju najavu novog, rebootanog ili “rimejkanog” Silent Hilla, tu je potencijalni teaser koji je nakratko osvanuo na netu, ostavši taman dovoljno dugo da bude primjećen.

Famozni, još uvijek nepotvrđeni teaser pojavio se još 1. srpnja, a navodno se radi o teaseru koji je prikazan interno Konamijevim ulagačima. Ipak, ono što je najinteresantnije, jeste činjenica da je na kraju teasera naveden 12. srpanj kao datum navodnog globalnog razotkrivanja igre.

Iz Konamija se još nisu oglasili povodom cijele situacije, što dodatno podiže sumnju na cijelu situaciju (i sugerira da bi se moglo raditi o još jednom fake teaseru), osobito nakon što su odvjetnici ovog japanskog giganta nedavno prilično agresivno primorali poznatog insidera po imenu Dusk Golem da instantno ukloni detalje i slike iz još uvijek nepotvrđenog Silent Hilla.

Očekuje li nas doista već krajem prve polovice ovog mjeseca dugo priželjkivana najava novog Silent Hilla ili je posrijedi samo još jedan fake teaser u nizu (što je izglednije), doznat ćemo vrlo brzo.