Image Alt

Kuvo TV

Red Dead Redemption 2 navodno dolazi na PS5 i Xbox Series X/S

S obzirom na to da je popriličan broj velikih prošlogeneracijskih blockbustera dobio svoje verzije za PS5 i Xbox Series X/S, mnoge fanove Red Dead Redemptiona 2 već duže vrijeme zanima hoće li i ovaj Rockstarov hit dobiti svoje reizdanje. Glasine o dolasku ovog ostvarenja na PS5 i Xbox Series X/S konzole već duže vrijeme kruže gaming scenom, ali Rockstar i dalje mudro odbija da se oglasi povodom tih istih glasina. Ipak, dok čekamo na Rockstar da službeno potvrdi ili demantira te glasine, nove informacije nam donosi jedan od najpoznatijih Rockstarovih insidera.

Tez2, koji se do sada proslavio brojnim točnim insiderskim informacijama koje se odnose na Rockstarove igre, tvrdi da bi Red Dead Redemption 2 trebao stići na PS5 i Xbox Series X/S. Štoviše, ovaj leaker tvrdi da će nove verzije ovog hita, za razliku od GTA V, čak biti dostupne besplatno za vlasnike postojećih PS4 i Xbox One verzija. Nažalost, Tez2 tvrdi da nije siguran kada bismo točno mogli vidjeti izlazak spomenute igre, ali da je isti definitivno u planu.

Je li Tez2 i ovaj put u pravu? Vrlo moguće, osobito uzmemo li u obzir činjenicu da su iz Take-Two Interactivea još ranije potvrdili da u planu imaju priličan broj remastera i reizdanja. S obzirom na to, realna je šansa da se među tim naslovima nalazi i reizdanje Red Dead Redemptiona 2.