Image Alt

Kuvo TV

Games with Gold ponuda od listopada ostaje bez Xbox 360 igara

Iz mjeseca u mjesec, “zlatni” Xbox Live pretplatnici su nezadovoljni Games with Gold ponudom koja, ako ćemo biti iskreni, već duže vrijeme nije donijela ništa vrijedno spomena. Toga su svjesni i u Microsoftu, a kao odgovor na nezadovoljstvo korisnika, odlučili su od ove jeseni iz Games with Gold ponude u potpunosti ukloniti Xbox 360 igre.

Počevši od 1. listopada, besplatne mjesečne igre u sklopu Games with Gold ponude kojima pristup imaju Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Live Gold pretplatnici više neće uključivati Xbox 360 naslove.

U priopćenju za javnost, iz Microsofta su naveli kako su “dosegli svoj limit kada je u pitanju dodavanje Xbox 360 igara u Games with Gold katalog, te da će Games with Gold usluga od listopada nuditi Xbox One igre i brojne popuste.

Također, iz Microsofta tvrde da ova njihova odluka neće utjecati na ponudu dosadašnjih Xbox 360 naslova kao i onih koje će korisnici moći preuzeti do 1. listopada. To znači da će sve Xbox 360 igre koje Games with Gold pretplatnici redeemaju prije listopada zauvijek ostati u njihovom vlasništvu, bez obzira planiraju li produljiti pretplatu ili ne.