Image Alt

Kuvo TV

Red Dead Online ostaje bez daljnje podrške, budući da se Rockstar okreće razvoju GTA VI

Rockstar je poručio obožavateljima Red Deada da ne očekuju daljnja velika ažuriranja za Red Dead Online, budući da nastavljaju preusmjeravati svoje resurse prema razvoju Grand Theft Auta 6.

To je loša vijest za igrače Red Dead Onlinea, koji su se neko vrijeme žalili da je Rockstar zanemario igru ​​u usporedbi s unosnijom igrom GTA Online. Sada je jasno da GTA uistinu jest unosniji i da nemaju vremena ni razloga da donese nove veće sadržaje u Red Deadovu online multiplayer avanturu.

Red Dead Online će i dalje biti dostupan, no bez novih sadržaja, a sav fokus se vraća GTA serijalu, kako u GTA Online tako i u GTA 6.

“Tijekom proteklih nekoliko godina stalno smo usmjeravali više razvojnih resursa prema sljedećem nastavku u Grand Theft Auto serijalu – shvaćajući više nego ikad potrebu da premašimo očekivanja igrača i da ovaj sljedeći nastavak bude najbolji što može biti , i kao rezultat toga  u procesu smo unošenja nekih promjena u način na koji podržavamo Red Dead Online.” Promjene koje ovdje Rockstar spominje znače da više neće biti “velikih tematskih ažuriranja sadržaja kao prethodnih godina”.

Umjesto toga, igrači Red Dead Online trebali bi očekivati evente koji se baziraju na postojećem sadržaju, uz sezonske posebne događaje i poboljšanja u igranju (manji fixevi i updatei). Neke nove Telegram misije također će uslijediti ove godine, no to je manje-više – to.