Image Alt

Kuvo TV

Gangs of Sherwood je nova varijacija Robina Hooda, koju nam spremaju Nacon i Appeal Studios

Nacon Connect event nam je donio najavu nekolicine potpuno novih projekata, a jedan od njih je bila i nova akcijska varijacija na temu Robina Hooda.

Gangs of Sherwood je co-op akcija koju nam zajedno spremaju Nacon i Appeal Studios. Radi se o ostvarenju smještenom u nešto drukčiji Robin Hood univerzum, u kojem će se četiri igrača zajedno morati suprostaviti zlom Šerifu od Nottinghama, koji je zahvaljujući kamenju mudraca postao još opakiji i nemilosrdniji prema stanovnicima Engleske.

S obzirom na to da se radi o co-op igri smještenoj u Robin Hood univerzum, igračima će na raspolaganju biti dostupna četiri dobro poznata lika – Robin Hood, Marian, fratar Tuck i Little John. Svakog od heroja bit će moguće u potpunosti customizirati i opremiti raznoraznim oružjem i opremom, a za uspješan prolaz kroz igru bit će potrebno kombinirati sposobnosti svakog od likova. Kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

Gangs of Sherwood je trenutnou razvoju za PS5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji bi se trebao pojaviti nekada tijekom iduće godine.