Image Alt

Kuvo TV

Survival horror Ad Infinitum idućeg proljeća donosi potpuno novu dimenziju užasa prvog svjetskog rata

Nacon i Hekate nam za iduće proljeće spremaju novi survival horror koji bi trebao donijeti prilično originalan setting i užase koji nas u njemu očekuju.

Ad Infinitum je uznemirujući survival horror iz perspektive prvog lica, čija je radnja smještena u period prvog svjetskog rata. Sa fokusom na vrhunsku atmosferu, ovaj naslov će nam omogućiti da iz perspektive njemačkog vojnika proživimo pakao prvog rata, boreći se pri tome sa osobnim demonima i užasima dok pokušavamo da sačuvamo svoju prisebnost, a samim time i život.

Uz vrhunske tehnikalije, prije svega impresivne vizuale i audio prezentaciju, Ad Infinitum se može pohvaliti i povijesno točnim settingom i opremom, izazovnim zagonetkama pametno inkorporiranim u sam settting te vrhunskom tragičnom pričom i dinamičnim i doista zastrašujućim svijetom koji će se mijenjati sukladno našim odlukama. O kakvoj igri je riječ, možete vidjeti u gameplay traileru koji se nalazi ispod.

Ad Infinitum je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti 20. travnja iduće godine.