Image Alt

Kuvo TV

Team Deathmatch idući tjedan dolazi u Vampire: The Masquerade – Bloodhunt

Relativno brzo posrnula battle royale akcija Vampire: The Masquerade – Bloodhunt trebala bi dobiti novu dozu sadržaja koji bi joj udahnuo novi dašak života.

Ovaj besplatni naslov idući tjedan će dobiti novu veliku nadogradnju sa kojom će stići i Team Deathmatch. Ovaj mod ponudit će dobro poznatu akciju u 8v8 formatu na pet dostupnih levela, sa konceptom koji pobjedu donosi onom timu koji prvi stigne do 50 killova.

Iz Sharkmoba su priznali da su svjesni da je uobičajeni i trenutno dostupni battle royale mod za brojne igrače prilično izazovan, zbog čega bi im Team Deathmatch mod mogao poslužiti za dobar trening i uvježbavanje prije novog uskakanja u neki od znatno dinamičnijih i nemilosrdnijih modova.

Osim novog moda, predstojeća nadogradnja, koja stiže 14. srpnja, trebala bi donijeti i brojna tehnička poboljšanja, uključujući i znatno stabilniji framerate i druge grafičke opcije. Također, u planu je i Summer Pass, koji će donijeti hrpetinu novog sadržaja, poput vanity itema, oružja i XP boostera.

Ukoliko još niste zaigrali Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, podsjećamo da to možete učiniti potpuno besplatno na PS5 i PC platformama.