Image Alt

Kuvo TV

The Last of Us: Part I je službeno pozlaćen

Odgode za nedavno najavljeni The Last of Us Part I definitivno neće biti, s obzirom na to da je remake ovog Naughty Dogovog hita i službeno pozlaćen.

Iz ovog Sonyjevog first party studija su službeno potvrdili “zlatni” status igre, što znači da je razvoj njenog master izdanja već kompletiran i će predstojeći period biti iskorišten za dodatno poliranje i pripremu eventualne Day One zakrpe.

The Last of Us Part I na PlayStation 5 dolazi već 2. rujna, a naknadno će se pojaviti i za PC. Iako je mišljenje cijele gaming scene o Sonyjevoj odluci da spomenutu igru prodaje po punoj AAA cijeni podijeljeno, iz Naughty Doga nas uvjeravaju kako se definitivno ne radi o običnom “cash grabu” već o ostvarenju koje je iz temelja tehnički izmijenjeno. Također, unatoč činjenici da je famozno Firefly izdanje bilo dostupno samo za sjevernoameričko tržište i da da je u treptaju oka “planulo”, najnovije informacije koje dolaze direktno iz redova Naughty Doga govore da još uvijek ima šanse da spomenuto izdanje vidimo i u Europi.