Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je potencijalni datum izlaska Sonic Frontiersa

Iako Sonic Frontiers još uvijek nema točan datum izlaska, od ranije je poznato da stiže već ove jeseni. Također, dosadašnje glasine i leakovi često su spominjali prvu polovicu studenog kao period izlaska igre, a slična je situacija i sa novim leakom koji se nakratko pojavio na stranici SteamDB.

Ako su informacije koje je objavio SteamDB točne, Sonic Frontiers bismo u prodaji mogli vidjeti 8. studenog. Navedeni datum pada na utorak, jedan od dva dana (drugi je petak) kada najčešće izlaze veliki naslovi, što donekle sugerira da bi se možda i moglo raditi o točnom datumu. S druge strane, nedavno iscurjeli listing sa stranice PlayStation Game Size kao datum izlaska spomenute igre navodi 15. studeni, koji također pada na utorak. S druge strane, posljednje službene informacije koje je SEGA objavila govore da igra izlazi tijekom ovogodišnjih Blagdana.

Dolazi li Sonic Frontiers na sve aktualne platforme 8. ili 15. studenog, ostaje nam da vidimo. Također, ukoliko se radi o točnim informacijama, bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovaj open world platformer nositi sa naslovima kao što su Skull and Bones ili God of War Ragnarok, koji izlaze u gotovo isto vrijeme.