Image Alt

Kuvo TV

Kompletan launch sadržaj MultiVersusa košta više od $250, ali moguće ga je otključati i igranjem

Iako će MultiVersus načelno biti free to play naslov, već prilikom launcha bi trebao imati priličnu količinu kozmetičkih dodataka. Točnije, kako smo doznali, ovaj brawler će od prvog dana stići sa dodatnim sadržajem čija je ukupna vrijednost veća od $250.

Naime, u igri će biti dostupna prilična količina kozmetičkog sadržaja koji će biti dostupan za kupovinu pomoću dvije dostupne valute. Jedna od tih valuta je Gleamium, koju je moguće kupiti za stvarni novac (450 Gleamiuma / $4.99, 1,000 Gleamiuma / $9.99, 2,200 Gleamiuma / $19.99 i 6,000 Gleamiuma / $49.99). Druga valuta su coinsi koje dobivamo tijekom igranja.

Prilikom launcha, igračima će biti dostupna samo četiri igriva lika (peti, Wonder Woman, će nam biti dostupan nakon što završimo tutorial). Preostalih 11 likova inicijalnog rostera bit će moguće otključati ili pomoću coinsa (nažalost, nije poznato koliko će nam grinda biti potrebno) ili plaćajući 700 Gleamiuma po liku, što znači da će nam za otključavanje cijelog rostera biti potrebno 7,700 Gleamiuma ili, ako ćemo to konvertirati u stvarni novac, oko $70. Također, vrijedi naglasiti i to da će u igri biti dostupni i određeni kozmetički dodaci koje ipak neće biti moguće kupiti pomoću coinsa, već isključivo za određenu svoticu Gleamiuma.

MultiVersus je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, no još uvijek nije poznato kada će službeno izaći. Dok čekamo na nove informacije, podsjećamo da je u tijeku zatvorena beta kojoj mogu pristupiti svi koji su ranije sudjelovali u zatvorenoj alphi. Naravno, to nije sve, jer već od utorka, 26. srpnja, očekuje nas velika otvorena beta u kojoj će svi moći sudjelovati.