Image Alt

Kuvo TV

Platinum Games navodno planiraju veliku suradnju sa Xboxom

Tvorci Bayonette, Platinum Games su se jednom udružili sa Xboxom na projektu zvanom Scalebound, no koji je nedugo nakon objave otkazan zbog nemogućnosti rada developera na Unreal Engineu. No, izgleda da će opet surađivati. Barem to tvrde neslužbeni kanali.

Youtuber eXtas1s, koji je poznat po svojim neslužbenim informacijama i glasinama vezanima za igre, posebice kada je objavio logo Hideo Kojiminog projekta Overdose, otkrio je u nedavnom videu o vjerojatnom partnerstvu Platinum Gamesa i Xboxa.

Navedeni youtuber tvrdi da je dobio informaciju od svojih izvora, ali nije siguran je li Xbox prihvatio suradnju ili ne.

Uzimajući u obzir prethodne rezultate, Xbox bi mogao biti skeptičan glede rada s Platinum Games. Ugovor uključuje Xboxovo financiranje novog IP-a za Platinum Games, a ako ponove greške od prvoga puta, to bi moglo dovesti Xbox u velike gubitke. Stoga ćemo morati pričekati i vidjeti što će biti od toga putem službenih kanala.

Uzimajući u obzir da bi Platinum Games u ovom trenutku mogao biti puno iskusniji, mogli bismo čak i vidjeti ovu suradnju. Nedavno smo vidjeli da se rat oko akvizicija zahuktao, a PlayStation je prije nekoliko dana najavio kupnju Bungieja.