Image Alt

Kuvo TV

Immortals Fenyx Rising navodno dobiva spin-off inspiriran polinezijskom mitologijom

Ranije ove godine, pisali smo o sve evidentnijem nastavku Ubisoftovog hita Immortals Fenyx Rising, a sada smo najvjerojatnije dobili i prve, doduše još uvijek neslužbene informacije o spomenutom ostvarenju.

Prve informacije o novoj Immortals igri stižu od uglednog i prilično kredibilnog novinara i insidera Jeffa Grubba, koji je tijekom nove epizode Games Mess Decides podcasta otkrio i prve neslužbene detalje o igri. Prema onome što je Grubb čuo od svojih izvora, Ubisoft Quebec trenutno radi na novoj Immortals igri koja zapravo nije punokrvni nastavak, već svojevrsni spin-off. Radni naziv ovog projekta glasi Oxygen, a isti je navodno inspiriran polinezijskom kulturom i mitologijom. U igri nas još jednom očekuje Bog-narator, a s vizualne strane igra bi trebala donijeti određene izmjene u usporedbi sa originalom.

Prema informacijama kojima Grubb raspolaže, igra je u ranoj pretprodukcijskoj fazi. On tvrdi da je njegov izvor već vidio neke od njenih concept artova te, prema onome što je do sada čuo, sigurno će proći još nekoliko godina prije nego što je zaigramo. Konkretnije, Grubb navodi kako bi spomenuta igra mogla izaći 2025. godine.