Image Alt

Kuvo TV

Je li na pomolu i Black Panther igra?

Samo dan, nakon što smo vidjeli trailer za film Black Panther: Wakanda Forever, pojavile su se glasine o mogućem postojanju nove videoigre sa ovim Marvelovim herojem u glavnoj ulozi.

Vijest o mogućoj Black Panther igri stigla nam je sinoć od poznatog gaming novinara i insidera Jeffa Gruba, koji se osvrnuo na trailer za gorespomenuti film uz napomenu da će danas tijekom svoga novog podcasta pričati o novoj misterioznoj igri Marvel Gamesa.

Grubb tom prilikom nije otkrio nikakve konkretnije detalje, no budući da je iste najavio za danas, ostaje nam da se još samo malo strpimo. Marvel inače već neko vrijeme radi na širenju franšize na polju videoigara, a to potvrđuju i igre kao što su Marvel’s Midnight Suns, Marvel’s Spider-Man 2 i Marvel’s Wolverine koje s već neko vrijeme u razvoju. Tu je i novi projekt Amy Hennig (navodno bi se moglo raditi ili o Daredevilu ili Ant-Manu), a šuška se i da Remedy radi na Doctor Strange igri. Kako god, fanovi Marvela definitivno imaju dovoljno razloga za veselje.