Image Alt

Kuvo TV

EA navodno radi na open world single player Black Panther igri

Nakon što nam je putem Twittera dao nagovještaj o navodnom postojanju nove Black Panther igre, poznati gaming novinar i insider Jeff Grubb je, kao što je i obećao, otkrio i prve konkretnije detalje o spomenutom ostvarenju.

Prema informacijama kojima Grubb raspolaže, Black Panther igra je doista u razvoju, a iza nje vrlo vjerojatno stoji Electronic Arts, odnosno njegov novi,  nedavno oformljeni studio, na čijem se čelu nalazi bivši šef Monolith Productionsa Kevin Stephens. Konkretnije, igra je u ranom razvojnom stadiju, a trenutno je poznata pod kodnim nazivom Project Rainier, za čije je ime kao imspiracija posložio Mount Rainier u Seattleu, gdje je novi Electronic Artsov studio navodno lociran.

Grubb tvrdi da se radi o open world single player igri koja bi trebala nastaviti niz Electronic Artsovih uspješnih single player igara koji je započeo Star Wars Jedi: Fallen Order. Prema informacijama koje su, kako Grubb tvrdi, izvučene iz pitcha vezanog za samu igru, njena priča počinje nakon smrti Black Panthera, pri čemu će igrači morati uspješno obaviti cijeli niz izazova kako bi postali novi Black Panther. Navodno se radi o velikom ostvarenju, koje bi vrlo lako moglo “posuditi” ponešto od Middle-earth: Shadow of Mordor i Middle-earth: Shadow of War igara, na kojima je Stephens ranije radio.

Sve Grubbove informacije zvuče prilično autentične i smislene, osobito uzmemo li u obzir činjenicu da se Ken Stephens još prošloga proljeća pridružio Electronic Artsu i njegovom novom studiju koji bi trebao raditi na potpuno novoj open world akcijskoj avanturi. Ipak, s obzirom da je navedena igra u ranom razvojnom stadiju, sigurno će proći još neko vrijeme prije nego o njoj doznamo što bilo što konkretno.