Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je potencijalni datum izlaska Hogwarts Legacyja

Iako su Warner Bros. i Avalanche Software i dalje prilično tajnoviti kada je u pitanju datum izlaska Hogwarts Legacyja, zahvaljujući britanskom Amazonu možda smo doznali kada ćemo ovaj dugoočekivani akcijski RPG konačno zaigrati.

Naime, posebni art book pod nazivom The Art and Making of Hogwarts Legacy: Exploring the Unwritten Wizarding World inicijalno je imao placeholder datum izlaska i to 31. prosinac. No, svi koji su putem britanskog Amazona napravili prednarudžbu ovog art booka dobili su mail sa izmjenjenim i prilično preciznim datumom izlaska – 6. prosincem. S obzirom na to da navedeni datum pada na utorak, jedan od dva najčešća dana kada izlaze AAA igre, moguće je da će se i Hogwarts Legacy upravo tada pojaviti u prodaji.

Naravno, ovo je za sada samo špekulacija koja, ako ćemo biti iskreni, definitivno ima smisla. Warner Bros. je još ranije potvrdio da spomenuta igra izlazi ove kalendarske godine, a uzmemo li u obzir činjenicu da drugi veliki naslov ovog izdavača, Gotham Knights, izlazi 25. listopada (pri tome, ne smijemo zaboraviti ni posebni art book inspiriran ovom igrom, koji izlazi isti dan) te da će studeni gotovo sigurno proći u znaku God of War Ragnaroka, logičan je potez da izlazak Hogwarts Legacyja vidimo početkom prosinca. Hoće li tako i biti, doznat ćemo vrlo brzo.

Hogwarts Legacy je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.