Image Alt

Kuvo TV

Pored Black Panthera, EA navodno radi na još jednoj Marvel igri

Electronic Arts navodno radi s Marvel Games na stvaranju više projekata povezanih sa njihovim superjunacima. Proteklih dana pojavili su se novi detalji vezani uz igru ​​Black Panther za koju se kaže da je u razvoju u novom studiju unutar Electronic Artsa. Iako je Black Panther igra u vrlo ranoj fazi stvaranja, to također navodno nije jedina Marvel igra na kojoj EA radi.

Prema Jeffu ​​Grubbu iz Giant Bomba, EA radi na još jednoj Marvel igri. Grubb je novinar koji je otkrio informacije vezane za open world Black Panther igru, a naveo je naknadno da smatra kako to nije jedina igra na kojoj EA radi, no nije naveo ništa više informacija o njoj. Na temelju vlastite pretpostavke, Grubb procjenjuje da je EA vjerojatno sklopio sličan ugovor s Marvelom koji je prethodno imao Square Enix.  Square je izdao naslove kao što su Marvel’s Guardians of the Galaxy i Marvel’s Avengers, no prodao je oba studija koja su napravila svaku od igara, što znači da je vjerojatno završio suradnju s Marvelom za neko vrijeme.

Također je vrijedno napomenuti da smo tijekom prošlog mjeseca čuli slične navode o suradnji između Marvela i EA. Jedno od tih izvješća čak je sugeriralo da bi EA mogao raditi na fighting igri smještenoj unutar Marvelovog svemira. Iako očito nema jamstva da će se takav projekt ostvariti, Marvel definitivno ima opsežnu povijest na sceni borbenih igara, što bi povratak žanru učinilo prilično vjerojatnim. No, i dalje smo u domeni glasina i nagađanja, službene potvrde/najave još uvijek nema.