Image Alt

Kuvo TV

The Star Wars: Knights of the Old Republic remake je odgođen do daljnjeg

Ne baš tako lijepa vijest zatekla je jutros sve fanove kultnog The Star Wars: Knights of the Old Republica – sudbina ranije najavljenog remakea postala je upitna, budući da je odgođen do daljnjeg.

Vijest o odgodi KOTOR Remakea stiže nam od Blombergovog novinara i insidera Jasona Schreiera, koji tvrdi je studio Aspyr Media ranije ovoga otpustio dva ključna člana, Brada Princea i Jasona Minora, koji su bili zaduženi za dizajnerski i artistički segment igre. Prema Schreieru, ovaj dvojac je otpušten ubrzo nakon što je studio finalizirao demo za prezentaciju svojim produkcijskim partnerima iz Lucasfilma i Sonyja. Navedeni demo navodno nije ispunio interna očekivanja, zbog čega je odlučeno da se razvoj ovog remakea stavi na pauzu do daljnjeg. U međuvremenu, studio će se okrenuti potrazi za novim projektima i angažmanima, što samo po sebi ne zvuči previše optimistično, kada je u pitanju ovaj remake.

Je li ovo kraj za The Star Wars: Knights of the Old Republic remake? Za sada je doista teško reći. Prava na spomenutu igru ima Embracer Group, što znači da postoji šansa da se njen razvoj prebaci na neki od drugih studija ove grupacije – možda Saber Interactiveu, koji je pomagao Aspyru pri dosadašnjem razvoju igre. Isto tako, postoji realna vjerojatnoća da spomenuti naslov nikada ne ugleda svjetlost dana.