Image Alt

Kuvo TV

Beyond Good and Evil 2 je i dalje živ, upravo ulazi u novu testnu fazu

Ubisoft je u posljednje vrijeme odgodio i otkazao cijeli niz svojih igara, no zanimljivo je da se na popisu otkazanih igara nije našao Beyond Good and Evil 2, unatoč tome što o njemu gotovo ništa novo nismo čuli još od njegove najave sa E3 2017 sajma. Dugoočekivani nastavak – prequel jednog od najvećih hitova iz PS2 ere razvlači se gaming scenom još od 2008. godine, kada smo vidjeli njegov prvi teaser. No, osim nekoliko kraćih i prilično nejasnih i nedovršenih gameplay demonstracija te na kraju i neslavnog odlaska ključnog čovjeka i autora originala, Michela Ancela, Beyond Good and Evil 2 je i dalje totalna nepoznanica, zbog čega se svako malo pojave glasine o njegovom otkazivanju, koje potom budu demantirane od strane samog Ubisofta.

Da je Beyond Good and Evil 2 i dalje (barem za sada) živ, najbolje govore insiderske informacije koje nam donosi poznati insider i leaker Tom Henderson. Prema tim informacijama, igra, točnije njen aktualni build, je trenutno u novoj testnoj fazi koja sudionicima pruža priliku da isprobaju novi sadržaj, odnosno dijelove igre, koji su do sada kreirani.

U kojem razvojnom stadiju se spomenuta igra trenutno nalazi i postoji li još uvijek šansa da ista bude na kraju otkazana, za sada je i dalje rano za bilo kakve prognoze. Ipak, prvi konkretniji odgovor na to pitanje mogli bismo dobiti već na predstojećem Ubisoft Forward eventu koji je zakazan za 10. rujan.