Image Alt

Kuvo TV

Otkriven novi PlayStation kontroler dizajniran prvenstveno za igranje na mobitelima

Backbone je predstavio novi PlayStation kontroler – Backbone One – PlayStation Edition. Ako igrate samo PS4 ili PS5, novi komad hardvera vam neće biti toliko bitan, no ako igrate na iPhoneu putem remote playa, ovo bi mogla biti stvar upravo za vas.  Naravno, ne samo da se može koristiti za igranje igara na App Storeu koje podržavaju kontrolere, već se može koristiti za igranjeigara za PS4 i PS5 putem Remote Playa, pri čemu iPhone služi kao punjač za kontroler.

“Izgled i dojam Backbone One – PlayStation Editiona oživio je naš dizajnerski tim u suradnji s briljantnim umovima PlayStationa”, izjavio je glavni izvršni direktor Backbonea Maneet Khaira za PlayStation blog. “Elegantne boje, materijali i završna obrada nadahnuti su dizajnom bežičnog kontrolera DualSense, sve do prozirnih tipki na i njegovog vizualno prepoznatljivog, lebdećeg izgleda. Osjećajte se kao kod kuće s ostalim proizvodima u vezanima za PS5, poput Pulse 3D slušalica, koje možete spojiti izravno na Backbone One – PlayStation Edition.”

Igrači mogu preuzeti aplikaciju Backbone za prilagođeno PlayStation iskustvo, a unutar nje otkriti još neke postavke za ugodnije igranje.

Upravljač će biti dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Meksiku, Australiji, Novom Zelandu, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Švedskoj, Nizozemskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu pri lansiranju, s više zemalja u kojima će biti dostupan kontroler naknadno. Zasada još nije poznato kad točno kontroler dolazi, niti koliko će koštati.