Image Alt

Kuvo TV

Grounded krajem rujna napušta Early Access fazu

Iz Microsofta su još ranije potvrdili da će Obsidianov co-op survival hit Grounded tijekom rujna napustiti Early Access program, no tom prilikom nije bio otkriven točan datum izlaska njegove pune verzije. Sada, kako se rujan polako ali sigurno (ok, imamo još cijeli kolovoz..) bliži, vrijeme je da doznamo i poneki novi detalj o ovom ostvarenju – prije svega njegov službeni datum izlaska.

Povodom proslave drugog rođendana Groundeda (da, već su pune dvije godine prošle otkako je izašla njegova Early Access verzija), iz Obsidiana su potvrdili kako ćemo njegovu punu verziju zaigrati od 27. rujna.

Ovom prilikom, redatelj igre Adam Brennecke je još jednom podsjetio na nedavno najavljenu Grounded animiranu seriju te je najavio novu, ujedno i finalnu Early Access nadogradnju koja je dostupna od danas, a sa kojom nas je dočekao unaprijeđeni armour sustav te posebni novi feature pod nazivom Homestretch koji će biti aktiviran naknadno.

Grounded trenutno možete zaigrati na Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama. Također, vrijedi naglasiti i to da je ovaj hit dio Xbox Game Passa, što znači da ga svi pretplatnici ovog Microsoftovog servisa mogu zaigrati potpuno besplatno.