Image Alt

Kuvo TV

Avantura Season: A Letter to the Future ipak neće izaći ove godine

Scavengers Studio odgodio je SEASON: A Letter to the future s prethodno planiranog razdoblja izdavanja za jesen 2022. na 1. tromjesečje 2023. godine. Bit će dostupan za PlayStation 5, PlayStation 4 i PC putem Steama i Epic Games Storea.

“Donijeli smo tešku odluku da odgodimo izlazak igre za prvo tromjesečje 2023.godine. Želimo osigurati kvalitetu, a da to ne utječe na dobrobit našeg tima. SEASON je oduvijek bila plod ljubavi za tim i ovo dodatno vrijeme omogućit će nam da ispoliramo i poboljšamo igru ​​kako bismo je učinili posebnim iskustvom kakvo smo zacrtali.” – naveli su ljudi iz Scavengera.

Za slabije upućene, u pitanju je vizualno prekrasno, atmosferično ostvarenje koje nas vodi u jednako neobičnu i unikatnu avanturu koju ćemo provesti vozeći se biciklom. Naći ćemo se u ulozi Estelle, putnice istražiteljice koja bilježi posljednje trenutke različitih kultura prije njihovog nestanka uslijed misteriozne kataklizme. Putujući biciklom, skupljat ćemo dokaze i fotografirati sve, kako bismo stvorili svoju viziju svijeta oko sebe i na taj način zaštitili te vrijednosti od zaboravljanja. Da se doista radi o nesvakidašnjem naslovu, možete se uvjeriti zahvaljujući traileru koji je pred vama.