Image Alt

Kuvo TV

Goat Simulator 3 izlazi tijekom studenog

Goat Simulator dobiva nastavak, koji se, da pošalice developera budu i dalje u dosljednom stilu, zove Goat Simulator 3, a ne Goat Simulator 2 (koji ne postoji). Coffee Stain Studios su potvrdili dolazak trećeg, tj. drugog dijela za 17. studenoga ove godine, kada će izaći za Xbox Series i PlayStation 5 konzole, kao i za PC.

Nastavak donosi kooperativno igranje, kao i nove lokacije za istraživanje i veliki broj novih suludih scenarija. Kooperativno igranje za do četiri igrača online i offline će biti dostupno, kao i sedam posebnih multiplayer mini-igara, veliki broj customizacija i posebnih moći baziranih na vatri, struji, ulju ili izvanzemaljskoj tekućini. Sa prvim trailerom otvorene su prednarudžbe u kojima se nudi regularna verzija igre kao i Digital Downgrade izdanje koje donosi full tank armor, goat zero skin, svemirsku kacigu, digitalni soundtrack i druge sitnice.

Goat Simulator 3 će bti dostupan u digitalnom i fizičkom izdanju za Xbox Series X/S, PS5 i PC putem Epic Storea od 17. studenoga.