Image Alt

Kuvo TV

GTA 6 će nas navodno odvesti i do karipskog otočja

Sudeći prema novoj glasini koju nam donosi poznati Rockstarov insider Matheusvictorbr, GTA 6 će tehnički ipak imati više od jedne mape.

Naime, GTA 6 je svoj životni put započeo kao iznimno ambiciozan naslov, koji je trebao imati čak četiri igriva lika i tri velika grada, međutim u Rockstaru su se ipak malo preračunali i odlučili sve to smanjiti, tako da nas prema onome što smo nedavno doznali o Bloombergovog novinara Jasona Schreiera očekuje igra sa dva igriva lika smještena na znatno manju mapu fiktivnog Miamija, dakle Vice Cityja i njegove okolice. Iako ovaj insider tvrdi da će sama igra nakon izlaska nastaviti rasti, te će se njena priča i aktivnosti naknadno proširiti i na druge gradove i lokacije, Matheusvictorbr tvrdi da će šesti nastavak ovog popularnog Rockstarovog serijala već prilikom launcha imati svojevrsnu mapu unutar mape te da će dio igre biti smješten i na Karibe.

Ovaj insider i leaker, koji je inače i prvi obznanio da će GTA 6 imati dva igriva lika te da će jedan od likova biti ženskog spola, tvrdi da će karipsko otočje biti dostupno u igri, ali ne na klasičan način u sklopu same mape igre, već će se navodno raditi o odvojenom segmentu igre do kojeg će nas set misija odvesti na način kao što je bio slučaj sa Guarmom u Red Dead Redemptionu 2.

Je li Matheuscitorbr i ovaj put u pravu, ostaje nam da vidimo. No, čak i ukoliko Karibi ne budu dostupni prilikom launcha, uzmemo li u obzir Shreierovu tvrdnju o širenju same igre, moguće je da ćemo ih posjetiti naknadno, kada GTA 6 konačno izađe.

Prema najnovijim informacijama, GTA 6 je od izlaska udaljen još barem dvije godine, tako da će sigurno proći još neko vrijeme prije nego što ga Rockstar službeno razotkrije.